Webdesign

Samen met een vormgever ontwikkel ik websites voor kleine organisaties en ZZP´ers. Dat kan relatief snel en goedkoop, omdat onze websites worden gemaakt in WordPress. Uw website wordt uiteraard geheel naar uw wens ontwikkeld. Dat kan uiteenlopen van puur informatief tot extra functionaliteiten als evenementenbeheer, reserveringssystemen of webshops. Onze websites zijn niet alleen functioneel, maar sluiten ook aan bij uw huisstijl. Heeft u nog geen logo of huisstijl, dan maken we deze voor u.
Na oplevering kunt u ervoor kiezen uw site zelf te onderhouden. Indien nodig krijgt u daarvoor een kleine instructie. Tegen betaling kunnen wij dit ook voor u doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw website.


Management informatie

Het vertalen van informatievragen naar rapportages is vaak ingewikkeld. Het verwerken van verzuim naar bruikbare rapportages of betrouwbaar inzicht krijgen in je exploitatie kan vele hoofdbrekens veroorzaken. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik u ondersteunen bij het vertalen van uw KPI´s of het beantwoorden van meer eenvoudige vraagstukken tot het daadwerkelijk ontwikkelen van rapportages.
Door mijn ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse soorten management rapportages beheers ik een groot aantal rapportage tools en ETL software. Eenvoudig in gebruik en te produceren zijn voor mij het uitgangspunt.

Neem gerust contact op over uw informatie vraagstukken


Projectmanagement

De afgelopen tien jaar heb ik als projectmanager verschillende implementaties van bedrijfsapplicaties begeleid. Het merendeel hiervan al vanaf de start van het inkoopproces. Ik ben PRINCE2 opgeleid en ken dus een projectmatige aanpak. Daarbij verlies ik het menselijke aspect zeker niet uit het oog. Een succesvol implementatietraject is immers voor een groot deel afhankelijk van de acceptatie bij de eindgebruikers. Door een goede en zorgvuldige communicatie en aandacht voor gebruiksvriendelijkheid draag ik hier aan bij.

Bent u op zoek naar een nieuwe applicatie of wilt u advies over de implementatie? Ik denk graag met u mee.


Microsoft Office

Bijna iedereen werkt wel eens met Word, Excel of PowerPoint. Microsoft Access maakt ook onderdeel uit van Office, maar is minder bekend. Dat is jammer, want juist dit programma biedt prachtige mogelijkheden voor een klantenbeheersysteem, facturatie, klachtenregistratie en afhandeling of incidentenbeheer. De mogelijkheden zijn eindeloos. De flexibiliteit van Microsoft Access maakt het mogelijk om echt maatwerk te maken, zodat de toepassing naadloos aansluit bij uw vraag. Na ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van Microsoft Access toepassingen ben ik nog steeds enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden die het biedt om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.
Uiteraard kan ik ook ondersteunen bij al uw andere Microsoft Office vraagstukken.

Neem contact met me op voor een toelichting op de mogelijkheden voor uw bedrijf.